23 September 2017
شما اینجا هستید صفحه اصلی-->مطالب-->اخبار مرکز
تاریخ : يکشنبه 10 ارديبهشت 1396     |     کد : 25

برگزاری جلسه رجیستری مصدومین حوادث ترافیکی

جلسه مربوط به بررسی "فرم پزشک" مربوط به رجیستری حوادث ترافیکی در معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید. این جلسه در خصوص الحاق فرم شدت مصدومیت، ویژه رجیستری مصدومین حوادث ترافیکی به پرونده مصدومین، در دفتر جناب آقای دکتر عبادی (قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز) در تاریخ 24/1/96 برگزار گردید. در این جلسه که جناب آقای دکتر عبادی، جناب آقای دکتر صادق‌پور، جناب آقای دکتر رحمانی، جناب آقای دکتر علاء و جناب آقای دکتر صادقی بازرگانی حضور داشتند، در مورد الحاق فرم مذکور به عنوان فرمی اجباری به پرونده مصدومین، بحث و تبادل نظر گردید. شایان ذکر است که در حال حاضر فرم های فرم ثبت اطلاعات شخص آسیب‌دیده ناشی از تصادفات رانندگی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادث جاده ای در بیمارستان های امام رضا(ع) و شهدا تبریز در حال تکمیل می باشند.

نوشته شده در   يکشنبه 10 ارديبهشت 1396  ساعت  08:17   توسط   بابک زارع آبادی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط