23 September 2017
شما اینجا هستید صفحه اصلی-->مطالب-->اخبار مرکز
تاریخ : پنجشنبه 10 تير 1395     |     کد : 5

مدرسه تابستانی

برگزاری مدرسه تابستانی با محوریت Injury Surveillance در سال 2017: مرکز بین المللی حمایت از جوامع ایمن تبریز در نظر دارد مدرسه تابستانی Summer school را در سال 2017 با همکاری اساتید بین المللی شبکه جهانی جوامع ایمن از کشورهای آمریکا، سوئد، کلمبیا و تایلند برگزار نماید.

برگزاری مدرسه تابستانی با محوریت Injury Surveillance در سال 2017

لازم بذکر است برای تمامی شرکت کنندگان در Summer school ، گواهی مشارکت در دوره صادر خواهد شد. همچنین   برای شرکت  کنندگان در Summer school گواهی معادل credit 5/1 واحد academic در حیطه Injury science بعد از گذراندن امتحان صادر خواهد شد.

شرایط و نحوه ثبت نام متعاقباً اعلام خواهد شد.

نوشته شده در   پنجشنبه 10 تير 1395  ساعت  18:00   توسط   بابک زارع آبادی
ویرایش شده در پنجشنبه 10 تير 1395 ساعت 18:09 توسط بابک زارع آبادی