برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز تحقیقات مدیریت و پیشگیری از مصدومیت های حوادث ترافیکی Road Traffic Injury Research Center

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 29 مهر 1395
کد 16

سمینار دوره تربیت مدرس درس عمومی ایمنی و ترافیک در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در حاشیه سمینار دوره تربیت مدرس درس عمومی ایمنی و ترافیک در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور اساتید برجسته از دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همدان،ارومیه،اردبیل و...  طی مراسمی  با حضور وزیر بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی  زنگ افتتاح کلاس ایمنی و ترافیک نواخته شد و از کتاب ایمنی و ترافیک نیز رونمایی گردید.
این سمینار که با حضور اساتید کشوری به میزبانی و مسئولیت مرجع تخصصی قطب توسعه دانش ترافیک برگزار گردید اولین دوره تربیت مدرس درس ایمنی و ترافیک در کشور می باشد که طی دو دوره برگزار خواهد گردید که دوره اول آن طی دو روز 26 لغایت 27 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید. شرکت کنندگان این دوره اساتیدی از دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، همدان شهید بهشتی، ارومیه و اردبیل،مراغه و... می باشند که در ترم های بعدی برای دانشجویان جدیدالورود تدریس خواهند نمود. در حاشیه برگزاری این دوره با حضور وزیر بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی زنگ افتتاح درس عمومی ایمنی و ترافیک نواخته شد و از کتاب ایمنی و ترافیک که توسط اساتید برجسته کشوری نگاشته شده بود رونمایی گردید.

در این سمینار تفاهم نامه همکاری بین مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک و پلیس راهور ناجا  نیز به امضا رسید که جناب آقای دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جناب آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت از طرف وزرات بهداشت و سردار مهری رئیس پلیس راهور ناجا و سرهنگ بصیرت رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس راهور ناجا به نمایندگی از پلیس راهنمایی و رانندگی این تفاهم نامه را امضا نمودند.

سردار تقی مهری در حاشیه افتتاح کلاس ترافیک سلامت و رونمایی از کتاب ایمنی و ترافیک اظهار کرد ورود علوم پزشکی با ایجاد این درس بسیار مورد توجه بوده و امید است در برنامه توسعه ششم به عنوان یک مساله اساسی در پیگیری از وقوع تصادفات و ارتقای ایمنی را شاهد باشیم. وی ایجاد چنین درسی را گام موثر در حل مشکل دانست گفت: زیرا هر مساله‌ای که به صورت علمی حل شود نتیجه درست و ارزنده‌ای را خواهد داد.

همچنین وی با اشاره به اینکه 27 هزار و 600 نفر در سال 84 در اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دادند، افزودند: در پایان سال 94 این تعداد به 16 هزار و 986 نفر رسید و کاهش 11 هزار نفری در آن شد که باز این رقم بسیار بالایی محسوب می‌شود.

سردار مهری به سه ضلع اصلی پیگیری ترافیک از جمله فرهنگ ترافیک، ایمنی خودرو و ایمنی جاده اشاره کردند و بیان نمودند: در سال گذشته در هر روز 850 نفر مصدوم و 45 نفر جان خود را از دست می دادند و از سوی دیگر 51 درصد از مرگ و میرها در صحنه حادثه و 49 درصد در بیمارستان و یا انتقال به بیمارستان، فوت کردند.
همچنین ایشان خاطر نشان کردند در حوادث ترافیکی حدود 50 درصد از قربانیان، کمتر از 40 سال سن دارند و بیان نمودند که  امیدوارم با ارتقای علمی ترافیک، شاهد پیشرفت در این زمینه در کشور باشیم . 


آلبوم تصاویر سمینار دوره تربیت مدرس