نخستین دوره ترویج و توانمند سازی رهیافت همگرائی علوم و فناوری های پیشرفته در دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز بکار کرد.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نخستین دوره ترویج و توانمند سازی رهیافت همگرائی علوم و فناوری های پیشرفته با حضور دکترغلامرضا حسن زاده -دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور-، دکترمهدی رضایت -رئیس کمیسیون رهیافت همگرائی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- بصورت برخط، دکتربهمن نقی پور -رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز-، حجت الاسلام دکترخیری-مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه-، دکتر صادقی بازرگانی رئیس مرکزتحقیقات مدیریت و پیشگیری از اسیب حوادث ترافیکی و معاونین آموزشی وپژوهشی کلان منطقه 2 آمایش سرزمینی ، روسای مراکز edc ، اعضای هیأت علمی 37دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور، اساتیدی از دانشگاه های وزارت علوم به صورت حضوری ومجازی برگزارشد.
به گزارش فوق دکتر بهمن نقی پور-رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز-؛ در این دوره آموزشی، ضمن تشکراز برگزارکنندگان این دوره گفت: گسترش علوم با هدف حل مسائل و مشکلات بشری باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: اگر همگرائی در علوم صورت گیرد ونگاه ها با یکدیگر آمیخته شود می توان گفت علم در مسیر صحیح و هدف نهایی قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه همگرائی از تلفیق رشته ها و دانشکده ها ارزشمند تر است، خاطر نشان کرد: باید روش های مختلف پیشنهاد و نگاه های متفاوت جمع بندی شود و در حین آموزش، پژوهش و اجرا با تلفیق تجریات تصمیمات درستی گرفته شود.
وی همچنین افزود: نیاز است در این مسیر پژوهش ها و توسعه فناوری ها و تحقیقات به صورت هم افزا بوده و آموزش ها و پژوهش ها در مسیرمشترک پیش روند تا اقدامات راهبردی و مشکل گشایی لازم در جهت حل مشکلات مردم باشد.
دکتر نقی پور گفت: در جهت دست یابی به هدف همگرائی در علوم، تشکیل هسته های پژوهشی مشترک ، طراحی و ساخت نرم افزارها و آزمایشگاه های همگرا و نیز برگزاری چنین کارگاه های آموزشی پیشنهاد می شود و امیدوارم در پناه خدای متعال در این مسیر سربلند باشیم.
دکترغلامرضا حسن زاده -دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور- از دانشگاه علوم پزشکی خدمات و بهداشتی درمانی تبریز بعنوان یکی از کلان مناطق موفق و چهره در سطح وزارت بهداشت یاد کرد و معاونت آموزشی این دانشگاه را یکی از صاحبنظران این عرصه در کشور دانست.
وی با بیان تجربه و تاریخچه بحث همگرائی علوم در ایران از پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اساتید برجسته آن تشکر کرده و این اقدام را از ضروریات امروز در جهت ارتقای سطح سلامت مردم برشمرد.
دکتر غلامرضا فرید اعلائی معاون آموزشی دانشگاه نیز با اشاره به پیشرفت روزافزون علوم در رشته های مختلف آن را سبب دوری بیشتر زیر رشته ها از اهداف یکدیگر دانست و گفت: امروز نیاز است تا همچون عدسی نتایج علوم در یک نقطه جمع شده ودرصدد رفع مسائل جامعه باشد.
وی افزود: برای حل مشکلات بزرگ در جامعه لازم است با برنامه ریزی، اولویت بندی و لحاظ ظرفیت ها و فرصت های موجود حرکت کرد.
گفتنی است دکتر مهدی رضایت نیز با حضور آنلاین در این دوره در خصوص نقاط تمرکز همگرائی در آموزش، پژوهش، فناوری و تولید شاخص های ارزشیابی عملکرد همگرائی به ایراد سخنرانی پرداخت.
در پایان جلسه دکتر احسان سربازی کارشناس کارگروه همگرائی کلان منطقه دو به اهداف، ویژگی ها و اثربخشی دوره ترویج و توانمند سازی رهیافت همگرائی علوم و فناوری های پیشرفته اشاره نمود. سپس توضیحاتی در رابطه با محتوای برنامه و زمان برگزاری جلسات واجزای تشکیل دهنده برنامه شامل ورکشاپ و پانل های تخصصی و جشنواره و... ارائه نمودند و راه ارتباطی برنامه را در اختیار شرکت کنندگان قراردادند.
همچنین در این جلسه دکترهمایون صادقی بازرگانی به جمع بندی مطالب مطروحه پرداخته و از شرکت کنندگان آنلاین و حضوری تشکر و قدردانی کردند.